Skip to main content

MAANRAKENNUS

LAADUKAS kalusto helpottaa työtä

Tiedämme työssämme kaluston tärkeyden ja siksi meillä on aina panostettu siihen. Haluamme tarjota kuljettajillemme markkinoiden kehittyneintä ja turvallisinta kalustoa. Kaikissa koneissamme on Rototiltit, jopa suurimmissa koneissamme 30 t ja 35 t. Pyörä-alustaisissa kaivinkoneissamme on hydrauliset EC-oil työlaitekiinnikkeet.

Suurilla ja ulottuvila koneilla meillä tehdään tarkkuuta vaativia töitä. Kuljettajien apuna on 3D-mittalaitteet, jolloin kuljettaja saa aina tarkan sijaintiedon kauhasta. Mittalaitteesta kuljettta näkee suunnitelmat ja pystyy toteuttaamaan hankkeen tarkalleen suunnitelman mukaisesti.

Maanrakennus ja pohjarakennuskohteiden erillaisuus kiehtoo tekijöitämme. Olemme vuosien varrella toteuttaneet isoja teollisuukiinteistöjen pohjia sekä  valtavan määrän pienempiä pohjia esimerkiksi omakotitaloille. Talvisin olemme toteuttaneet mm. metsäautoteiden rakentamista. Historiamme aikana olemmekin valmistaneet metsiin satoja kilometrejä teitä.

Pohjapuolelta pystymme toteuttamaan hankkeesi  avaimet käteen -ratkaisuna: kaivamme pohjat, asennamme putket ja toimitamme kiviainekset. Tiivistykset hoituvat myös meidän kauttamme. Meillä on omaa tiivistyskalustoa mm. Valssijyrä Volvo SD75 ja muita jyriä (100 kg – 500 kg) on useita.

maarakennus antero jokinen oy

toteutamme isot sekä pienet pohjatyöt myös avaimet käteen -ratkaisuna.